Pelargonijų (egiptinių) eterinis aliejus

5,50 €

 3 ml

Lotyniškas pavadinimas: Palergonium graveolens (Egiptinė palergonija)

Kilmės šalis: Egiptas

Sertifikatai: neekologiškas

Chemotipas: l-Citronellol, Geraniol, Linalool

Išgavimo būdas: distiliavimo

Augalo dalis: augalo stiebai ir lapai

Aromatas: šiltas, rožiškas

Nata: viršutinė-vidurinė

Pelargonijų (egiptinių) eterinis aliejus

5,50 €
Kiekis :

Hurry! Only 0 Left in Stock!

išsiųsime jums per 1 - 3 darbo dienas

Pelargonijų pavadinimas kilo iš bulgariško žodžio zdrave, reiškiančio "sveikata". Medicinoje šis augalas naudojamas nuo neatmenamų laikų, o Bulgarijoje jis labai vertinamas kaip afrodiziakas.

Pelargonijų eterinis aliejus išgaunamas distiliuojant augalo stiebus ir lapus. Aliejus yra žalsvai geltonos spalvos, kambario temperatūroje tirštesnis, o jei temperatūra žemesnė - jis virsta kristaline mase.

Panaudojimo būdai: aromaterapijai, kosmetikai, parfumerijai. Naudojamas garinimui elektriniuose eterinių aliejų garintuvuose, keraminiuose garintuvuose, inhaliacijoms, aromaterapinėse voniose, masažams, kompresams, įtrinimams. Dėl savo rožiško kvapo pelargonijų eterinis aliejus gali būti naudojamas kaip natūralūs kvepalai arba kvepalų fiksatorius. Pavyzdžiui, lašelį pelargonijų eterinio aliejaus galima užlašinti ant plaukų šepečio, taip plaukai pakvips rožišku aromatu. 

Panaudojimas kosmetikos gamyboje: naudojamas priemonėse, atbaidančiose vabzdžius (uodus, erkes), kosmetikos priemonėse riebiai odai, nuo spuogų, priemonėse nuo celiulito. 

Alchemija: pelargonijų eterinis aliejus dera su baziliko, bergamotės, morkų sėklų, kedro, kvapiųjų šalavijų, greipfrutų, jazminų, levandų, laimo, nerolio, apelsinų, rozmarinų eteriniais aliejais.

Įspėjimai: nėštumas: pirmuosius 3 nėštumo mėnesius pelargonijų eterinio aliejaus vartoti negalima, o vėlesniais mėnesiais galima naudoti tik labai mažas jų dozes ir gerai atskiesti pagrindiniu aliejumi (1-2 lašeliai masažui, 3-4 pilnai vandens voniai). Jeigu anksčiau yra buvęs persileidimas šio aliejaus negalima naudoti visiškai.

BIOCOS yra 100% natūrali, augalinė kosmetika. Be kompromisų! Biokosmetikoje nenaudojami parfumai, ftalatai, SLS, parabenai, sintetiniai priedai ir konservantai, todėl BIOCOS gaminiai ne tik puoselėja grožį, bet ir yra saugūs naudoti net ir vaikams.

Jums taip pat gali patikti

Levandų (bulgariškųjų)...

5ml

Lotyniškas pavadinimas: Lavandula angustifolia

Kilmės šalis: Bulgarija

Sertifikatai: neekologiškas

Chemotipas (pagrindiniai komponentai): Linalol, Linalyl acetate, Cis-Beta-Ocimene 

Išgavimo būdas: distiliavimo 

Augalo dalis: žiedai 

Aromatas: gėliškas, saldžiai žolinis. 

Nata: viršutinė

5,50 € Kaina

Cinamono lapų eterinis aliejus

5ml

Lotyniškas pavadinimas: Cinnamomum zeylanicum

Kilmės šalis: Šri lanka

Sertifikatai: neekologiškas

Chemotipas (pagrindiniai komponentai): Eugenol, Benzyl benzoate, Cinnamal, Linalol

Išgavimo būdas: distiliavimo

Augalo dalis: lapai

Aromatas: šiltas, saldžiai gaivus

Nata: vidurinė 

3,50 € Kaina

Laimų (žaliųjų citrinų)...

5ml

Lotyniškas pavadinimas: Citrus aurantifolia

Kilmės šalis: Italija

Sertifikatai: neekologiškas

Chemotipas (pagrindiniai komponentai): Limonne, Cineole

Išgavimo būdas: distiliavimo

Augalo dalis: žievelės

Aromatas: gaivus, karčiai citrusinis

Nata: viršutinė

4,90 € Kaina

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: